Vem visste mest?

Härmed avgörs tävlingen som annonserades i samband med lanseringen av denna blogg. Tävlingen gick ut på att helt enkelt gissa så många ansikten som möjligt i kollaget här ovan. Det blev en ganska jämn historia till slut. Patrik från Sundbyberg och Sara kom på en delad förstaplats med fem rätt var! Cia från Uppsala knep andra platsen med fyra rätt. Då Sara hade lite oschyssta fördelar, då hon ständigt blir indoktrinerad med min favoritmusik, får hon en (hedervärd!) diskvalificering samt en kram som sitt förstapris. Patrik vinner förstapriset som är att enväldigt få bestämma världens bästa låt. Cia kammar hem det (tills precis nu oannonserade!) andrapriset, som är att få bestämma världens näst bästa låt! Inte fy skam det heller.

Tack så mycket alla ni som försökte! Bra jobbat. Det var totalt sett bara tre stycken som förblev oidentifierade.

Nästa post blir alltså Patriks bidrag. Jag väntar med spänning!

Här kommer facit:

 1. Allan Petersson
 2. Mikael Åkerfeldt (Opeth)
 3. Shaggrath (Dimmu Borgir)
 4. Kaizers Orchestra
 5. Dan Andersson
 6. Thåström
 7. Annika Norlin (Säkert!, Hello Saferide)
 8. Rob Halford (Judas Priest)
 9. Promoe
 10. Fish …eller iallafall han näsa! (Marillion)
 11. Anneke van Giersbergen (The Gathering)

Leave a Reply

Your email address will not be published.