Hampe bloggar!

Hej interwebs!

Välkommen hit och tack för att du kikar in! På denna sida kommer jag ödmjukt och ytterst objektivt att utse VÄRLDENS BÄSTA LÅT… varje vecka, minst. Det ni! Det blir helt enkelt en jägarns massa bra musik som det vore sorgligt om du som musikentusiast missar.

Idén/bloggnamnet har jag på ett ungefär lånat från ett P3-program som gick för ca hundra år sedan. Dock upplevde jag att dom glömde ganska många låtar och det har ju skrivits ett par nya sedan dess. Jag kommer inte att begränsa mig till någon särskild genre. Det enda kravet jag har på låten är att den är bäst i världen.

Söndag känns som en bra dag för uppdateringar, och det råkar det ju vara just idag, så nu ska jag sätta mig och fundera på vilken den bästa låten är. Lovar att avslöja det under dagen.

Så tryck på den häringa bokmärkesknappen uppe i menyn! Och installera Spotify!

TÄVLING!

Som en liten lek får man vara med i tävlingen “gissa artisten/bandet” . Den som lyckas pricka in flest av artisterna/banden i kollaget här ovan vinner! (gissa även om ni bara kan en, för det är kul att se vilka som har gått in och läst!) Första pris är att få utse världens bästa låt en gång! Posta era bidrag som kommentarer (Leave a reply) till detta blogginlägg! Lycka till!

7 thoughts on “Hampe bloggar!

 1. Kul ide Hampe!

  Mitt bidrag till tävlingen:
  Mikael Åkerfeldt – Opeth
  Döden – Dimmu Borgir
  Tori amos
  Dan Fägerquist
  Säkert en gammal bild på Vladimir Vysotskij också

  Hoppas hoppas jag vinner!!!!!!! haha

 2. OK:
  Mikael Åkerfeldt
  Dimmu Borgir
  Annika Norlin
  Helge Omen Kaizer
  Dan Fägerquist
  Robert Halford
  Louise Hoffsten (??? om det inte är hon så är hon iaf väldigt lik)

 3. Alltså, sånt här är alldeles för bra tidsfördriv så här på söndagskvällen. Fastnade ju helt. 🙂

  Jag tror på följande
  Mikael Wiehe,
  Mikael Åkerfeldt
  Dimmu Borgir-killen
  Dan Andersson
  Thåström
  Lisa Nilsson

  Nu har det dock slagit tvärstopp, även om jag känner igen de flesta så kan jag inte alls placera dem. Nå, det ger väl sig. 🙂

 4. Då ska vi se…
  Micke Åkerfeldt
  Anneke Von Giersbergen (Gathering / Aqua de Annique)
  Kaizers Orchestra
  Shagrath (Dimmu Borgir)
  Annika Norlin (?)
  Mikael Wiehe (?)
  Eddie Meduza (?)
  Claes Elfsberg (?)

Leave a Reply

Your email address will not be published.